Apartmani Beograd - Agape - Mirjevski Bulevar 21,Beograd. tel : + 381 11 2774446 mob/viber: + 381 61 6648202  

O nama

Agape Apartmani u Beogradu

Agape apartmani Beograd

Za 12 godina poslovanja Agape apartmani Beograd se mogu pohvaliti velikim broj firmi sa kojima imamo odličnu saradnju, sa nekim pravnim licima i dužu od 10 godina. Firme koje imaju potrebu za smeštaj svojih zaposlenih su nam dale svoje poverenje te poslujemo sa dosta firmi sa teritorije Srbije, ali i sa dosta firmi iz ex yu zemalja, Evropske unije, Izraela…

Takodje za vreme sajmova dosta firmi smešta svoje zaposlene u naše apartmane.

Naša saradnja sa sporstkim klubovima koji imaju potrebu za smeštajem traje preko deset godina. Možemo se pohvaliti velikim brojem klubova iz Srbije i regiona koji su upravo nas odabrali. Saradjujemo sa svim vrstama sportkih klubova (indvidualni i kolektivni).

Ono sto je jako bitno je da nismo privatni smeštaj, nego firma od poverenja te pored sigurnosti vam nudimo plaćanje preko računa i plaćanje karticama. U naše cene su uračuante boravišne takse tako da je cena bez ikakvih dodatnih troškova.

Pored nasih apartmana se nalazi veliki market, autobuska stanica linija 16, 23, 25, 25a i 74. Za naše goste imamo obezbedjen parking. U okolini od 300 metara od agape apartmana ima nekoliko tradicionalnih restorana i restorana brze hrane.

U okviru apart hotela posluje rent a car agencija agape, ako naš klijent ima potrebu za iznajmljivanjem vozila dobija popust i vozilo može preuzeti na recepciji hotela.

Proverite iskustva naših gostiju na googlu, booking.com ili tripadvisor-u.

Srdačan pozdrav

Agape apartmani Beograd

Call Now ButtonPozovite Agape